Ez a népszerű élelmiszer a kutyáknak is jót tesz

Ez a népszerű élelmiszer a kutyáknak is jót tesz

Hiszünk abban, hogy a naprakész információ kulcsfontosságú, hogy a háziállatok a lehető legjobb ellátásban részesüljenek otthoni környezetükben is. Célunk, hogy az állattartóknak megadjuk a szükséges tudást ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozhassanak háziállataik egészségével kapcsolatban, és segítsünk nekik abban, hogy kisállataik számára a lehető legjobb ellátást nyújthassák. Reméljük, hogy blogrovatunk hasznos olvasmányokat tartalmaz!

Ez a népszerű élelmiszer a kutyáknak is jót tesz

Hallottunk már az emberre gyakorolt jótékony hatásokról, de mi a helyzet a kutyákkal kapcsolatos előnyökkel? Kiderült, hogy a tápanyagokban gazdag kókuszolaj kiváló kiegészítő lehet a kutya étrendjében is.

Mi az a kókuszolaj?

Kókuszzsírnak vagy kókuszvajnak is nevezik változó halmazállapota miatt. Az érett kókuszdióból vonják ki, felhasználják élelmiszerekben és szépségápolási termékekben is. A kókuszolaj gazdag telített zsírokban és közepes szénláncú trigliceridekben, amelyekről úgy gondolják, hogy mind az emberek, mind a kutyák egészségére jótékony hatással vannak.

Mire jó?

Kis mennyiségben táplálékkiegészítőként az étrendbe építve, vagy bőrre kenve alkalmazva a kókuszolaj számos területen támogathatja a kutya egészségének megőrzését.

Tovább »

Forrás: azenkutyam.hu