Kutya a lakásban: ezekre figyelj, ha veled él a kedvenced

Kutya a lakásban: ezekre figyelj, ha veled él a kedvenced

Hiszünk abban, hogy a naprakész információ kulcsfontosságú, hogy a háziállatok a lehető legjobb ellátásban részesüljenek otthoni környezetükben is. Célunk, hogy az állattartóknak megadjuk a szükséges tudást ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozhassanak háziállataik egészségével kapcsolatban, és segítsünk nekik abban, hogy kisállataik számára a lehető legjobb ellátást nyújthassák. Reméljük, hogy blogrovatunk hasznos olvasmányokat tartalmaz!

Kutya a lakásban: ezekre figyelj, ha veled él a kedvenced

Ha úgy döntünk, szeretnénk kutyát tartani a lakásban, érdemes tájékozódni az adott fajtáról! Nézzük meg, hogy mennyi élelmiszerre van szüksége és azt is, hogy mekkora a mozgásigénye! Az alacsony mozgásigényű kutyák számára ideálisabb lehet lakásban élni, de számukra is fontos, hogy sétáltassuk őket. Amennyiben sportos életet élünk és képesek vagyunk kedvencünket naponta két-három órán át elfoglalni, választhatunk akár nagyobb mozgásigényű négylábút is.

Ez egy okos döntés

Ha türelmetlenebbnek érezzük magunkat, igyekezzünk olyan fajtát választani, amelyik intelligens és könnyen tanítható. Az engedelmesség ugyanis nagyon fontos a lakásban tartott ebek esetében.

Tovább »

Forrás: life.hu