Oké, ha a kutya megnyalja az arcunkat?

Oké, ha a kutya megnyalja az arcunkat?

Hiszünk abban, hogy a naprakész információ kulcsfontosságú, hogy a háziállatok a lehető legjobb ellátásban részesüljenek otthoni környezetükben is. Célunk, hogy az állattartóknak megadjuk a szükséges tudást ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozhassanak háziállataik egészségével kapcsolatban, és segítsünk nekik abban, hogy kisállataik számára a lehető legjobb ellátást nyújthassák. Reméljük, hogy blogrovatunk hasznos olvasmányokat tartalmaz!

Oké, ha a kutya megnyalja az arcunkat?

nem feltétlenül – vagyis nem minden esetben. Bár a kutyák az ember szoros közelségében élnek, mégis merőben eltérő életmódot folytatnak: azokat a „falatokat” sem vetik meg, amit mi semmi pénzért nem emelnénk a szánkhoz, nem mosnak fogat és hát az altestük sem a szappantól válik tisztává…

Képzeljük el, hogy épp most tartunk haza egy kimerítő munkanap után, és semmi másra nem vágyunk, csak hogy hazaérjünk, ahol mindig van valaki, aki szó szerint kiugrik a bőréből, miután belépünk az ajtón. Buksi farka oda-vissza jár örömében, és persze a hatalmas kutyapuszi sem maradhat el – kell ennél felemelőbb fogadtatás?

Tovább »

Forrás: noklapja.hu