Fókuszban: helyszíni vérlabor

Fókuszban: helyszíni vérlabor

Hiszünk abban, hogy a naprakész információ kulcsfontosságú, hogy a háziállatok a lehető legjobb ellátásban részesüljenek otthoni környezetükben is. Célunk, hogy az állattartóknak megadjuk a szükséges tudást ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozhassanak háziállataik egészségével kapcsolatban, és segítsünk nekik abban, hogy kisállataik számára a lehető legjobb ellátást nyújthassák. Reméljük, hogy blogrovatunk hasznos olvasmányokat tartalmaz!

Fókuszban: helyszíni vérlabor

Szolgáltatásaink köre kutyák, macskák és egzotikus kisállatok részére felöleli a kölyök- és felnőttkori oltások beadását, a legkülönbözőbb szűrővizsgálatok körét, belgyógyászati szakrendelést,széleskörű sebészeti beavatkozásokat, laborszolgáltatást, fogászatot és műszeres diagnosztikát (ideértve a digitális röntgent és ultrahangot). Legyen szó bármilyen, rendelőnk által felkínált állatorvosi szolgáltatásról, minden esetben időben meggyőződhet kollégáink rugalmasságáról, empátiájáról és szakértelméről.

Helyszíni laborunkban diagnosztikai vizsgálatokat végzünk az állatok betegségeinek és egészségi állapotának azonosítására. A képalkotó eljárások mellett helyszíni laborvizsgálatokra is van lehetőség, amelyek nagy mértékben felgyorsítják a mintavizsgálatot és az eredmények kiértékelését. Az így kapott információk segítenek állatorvosainknak abban, hogy a lehető legjobb ellátást nyújtsák a betegségek mielőbbi felderítésével, valamint a szükséges kezelések haladéktalan megkezdésével.

 

Szolgáltatásainkról bővebben »

 

Időpont foglalás »